Web Analytics Made Easy - Statcounter

بازیکن تیم فوتسال نامی نو از حل شدن مشکل دریافت رضایت‌نامه‌اش برای جدایی از این تیم اصفهانی خبر داد.

به گزارش ایسنا،  باشگاه نامی‌نو اصفهان برای جدایی سارا شیربیگی، بازیکن فوتسال تیم خود مبلغ ۵۰ میلیون تومان را به عنوان رضایت نامه در نظر گرفته بود که همین موضوع مشکلاتی را برای این بازیکن به وجود آورد، تا جایی که به خانه نشینی هم فکر کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  اما شیربیگی در گفت‌وگو با ایسنا به حل شدن  مشکل رضایت‌نامه‌اش اشاره کرد و گفت: باشگاه موافقت کرد که رضایت‌نامه‌ من را بدهد. روز گذشته  با آقای طاهری جلسه‌ای داشتم و قرار شد با هیات فوتبال استان خراسان رضوی به توافق برسند و تا آخر وقت امروز رضایت‌نامه‌ام را بدهند. بودجه هیات فوتبال خراسان محدود است اما مسئولان هیات گفتند موضوع را حل می‌کنند، من هم از آقای طاهری خواستم پولی نگیرد.  

او در این مورد افزود: باشگاه قصد اذیت کردنم را نداشت بلکه به دنبال این بود که با هر شرایطی حفظم کند. حتی شرایط خوبی برای ادامه همکاری در فصل جدید تعیین کردند  اما وقتی مسئولان مطمئن شدند شرایط ماندن در نامی نو را ندارم، رضایت دادند. 

شیربیگی  دلیل جدایی خود از نامی نو را مشکلات شخصی دانست و گفت: نامی نو سال گذشته برای اولین بار در لیگ تیمداری کرد، طبیعی بود که با جذب ۱۴ بازیکن غیر بومی از نظر محل اسکان، تغذیه و رفت و آمد شرایط سختی داشته باشد با این حال رفته رفته همه چیز بهتر شد اما من به دلیل شخصی شرایط بازی در این تیم را ندارم.

شیربیگی به پایین بودن مبلغ رضایت‌نامه‌ها در فوتسال بانوان اشاره کرد و گفت: در بخش بانوان وقتی سقف قراردادمان ۵۰ یا ۶۰ میلیون تومان است چنین مبلغی( ۵۰ میلیون تومان) برای رضایت نامه نداریم. سال‌های قبل برخی تیم‌ها در حد ۵ یا ۶ میلیون تومان برای رضایت‌نامه در نظر گرفته بودند اما مبلغ ۵۰ میلیون تومان برای اولین بار مطرح شده است. ‌

این بازیکن فوتسال از لیلا صوفی زاده، نایب رئیس بانوان فدراسیون فوتبال تشکر کرد و گفت: در این جریان درصد خیلی بزرگی از مشکلات را خانم صوفی زاده حل کرد. هر روز با او در ارتباط بودم و دیدم که برای حل مشکلم با افراد زیادی صحبت کرد. او هیچ مسئولیتی در قبال من نداشت ولی جدا از کار و پستش کمک کرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: ليگ برتر فوتسال بانوان سارا شیربیگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۴۵۱۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

5 محور مهم سفر بارزانی به تهران چیست؟ | درخواست ویژه اربیل از تهران

همشهری آنلاین – گروه سیاسی: بارزانی در حالی روز یکشنبه در راس یک هیأت‌ عالی‌رتبه به تهران سفر کرد که مناسبات دوطرف طی سال‌های اخیر با فراز و فرودهای قابل‌توجهی مواجه بوده‌است. اکنون اما، کارشناسان معتقدند رایزنی‌های بارزانی با مقام‌های ارشد ایرانی، نشان‌دهنده اراده دوطرف به‌منظور تقویت روابط دوجانبه است و می‌تواند چشم‌انداز نوینی برای گسترش همکاری‌های فی‌مابین ترسیم کند.

اهمیت این سفر زمانی دوچندان می‌شود که روابط تهران و اربیل به‌دنبال حوادث یک سال اخیر، با تنش‌های سیاسی – امنیتی محسوسی مواجه بوده‌است. در چنین شرایطی ناظران تحولات منطقه معتقدند این سفر اهداف چندگانه‌ای را دنبال می‌کند که در ادامه به بررسی بخشی از آنها می‌پردازیم.

۱

اجرای کامل توافق امنیتی ایران و عراق

نخستین سفر بارزانی به تهران پس از تنش‌های اخیر میان دوطرف در شرایطی است اجرای توافق‌ امنیتی ایران و عراق درباره اخراج گروهک‌های تروریستی و تجزیه‌طلب از اقلیم کردستان عراق، یکی از مهم‌ترین پرونده‌های روی‌میز رایزنی‌های دوطرف در تهران به‌شمار می‌رود. این در شرایطی است که با وجود انجام اقدام‌هایی ازسوی طرف عراقی به‌منظور اجرای این توافق، ایران همچنان انتقادهایی را درباره عدم اجرای کامل این توافق‌نامه مطرح می‌کند؛ انتقادهایی که متوجه مقام‌های اقلیم کردستان این کشور و عدم توجه کافی به تحقق کامل مفاد قرارداد است.

۲

مبارزه موثر با تحرکات تروریستی گروهک‌ها

مقابله موثر اقلیم کردستان عراق با فعالیت‌های تروریستی گروهک‌های تجزیه‌طلب یکی از مهم‌ترین مطالبات ایران از طرف مقابل است و به‌نظر می‌رسد از اصلی‌ترین محورهای رایزنی بارزانی در تهران نیز باشد. تهران بارها دراین باره به مقام‌های اقلیم کردستان عراق هشدار داده و در مواردی نیز اقدام‌های نظامی مستقیمی را نیز دراین حوزه انجام داده‌است. این درحالی است که بررسی‌ها نشان می‌دهد با وجود اقدام‌هایی که مسئولان اقلیم برای مقابله با تحرکات ضدامنیتی گروهک‌های تروریستی انجام داده‌اند، این اقدام‌ها تا رسیدن به نقطه مطلوب فاصله دارد.

۳

مقابله با تحرکات ضدایرانی صهیونیست‌ها

میزبانی و همکاری مقام‌های اقلیم کردستان عراق با سرویس‌های امنیتی ضدایرانی، از جمله موساد، یکی از موضوع‌هایی به‌شمار می‌رود که همواره زمینه‌ساز بروز تنش‌هایی میان دوطرف شده‌است. درچنین شرایطی هم بود که ایران در مواردی با توجه به کم‌توجهی اربیل به هشدارهای تهران، راسا اقدام به هدف قرار دادن پایگاه‌های موساد در اقلیم کردستان کرده‌است. در چنین شرایطی به‌نظر می‌رسد این موضوع از اصلی‌ترین محورهای رایزنی‌های بارزانی در تهران باشد.

۴

توسعه همکاری‌های اقتصادی - تجاری

تهران و اربیل طی سال‌های اخیر همواره از اراده لازم به‌منظور توسعه همکاری‌های اقتصادی برخوردار بوده‌اند؛ رویکردی که طی ماه‌های اخیر و به‌دنبال بروز تنش‌هایی در روابط دوطرف، با مشکلاتی مواجه شده‌است. درچنین شرایطی به‌نظر می‌رسد هموارسازی بیش‌از پیش همکاری‌های اقتصادی – تجاری ایران و منطقه اقلیم کردستان عراق، از مهم‌ترین محورهای رایزنی بارزانی در تهران خواهد بود. براساس برخی آمارهای موجود، حجم مبادلات تجاری ایران و اقلیم کردستان پیش از بروز تنش‌های سال‌گذشته، به حدود ۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون دلار نیز رسید و امید می‌رود سفر رئیس اقلیم به تهران، بستر مناسبی به‌منظور توسعه بیشتر این مبادلات فراهم کند.

۵

کمک ایران به حل بحران سیاسی اقلیم

اقلیم کردستان عراق طی روزهای اخیر با بحران‌های سیاسی، به‌ویژه در زمینه برگزاری انتخابات مواجه بوده‌است. درچنین شرایطی برخی کارشناسان معتقدند این موضوع در جریان سفر رئیس اقلیم کردستان به تهران، ازسوی بارزانی پیگیری خواهد شد. برخی براین اعتقادند با توجه به روابط موجود میان ایران و اتحادیه میهنی کردستان، به‌عنوان یکی از دو جریان اصلی این منطقه، جمهوری‌اسلامی می‌تواند راهگشای بحران سیاسی کنونی در اقلیم کردستان باشد.

کد خبر 849490 منبع: روزنامه همشهری برچسب‌ها ایران و اسرائیل دفاع - سپاه پاسداران خبر ویژه عراق - اقلیم کردستان ایران و عراق حمله ایران به اسرائیل

دیگر خبرها

  • تظاهرات دانشگاهیان لیبی در حمایت از غزه
  • شاید مدافع سپاهان بینی‌اش را جراحی کند
  • حریف استقلال نمی‌خواهد هت‌تریک کند!
  • گلزن جوان گل‌گهر به تور رسید ولی به گل نه!
  • تخصیص میزان واقعی ارز دارو تابع چه شرایطی است؟
  • توضیحات مهم رئیسی درباره روند تورم | من روزانه آمار قیمت ها می‌گیرم نه هفتگی و...
  • تاج: دولت به دنبال "ورزش قوی برای ایران قوی" است/ حضور بانوان در ورزشگاه‌ها ضابطه‌مند می‌شود
  • اتهام مدیران «مأمن سیاسی» و «نگرش امروز» نشر اکاذیب بود
  • 5 محور مهم سفر بارزانی به تهران چیست؟ | درخواست ویژه اربیل از تهران
  • حلالی: استقلال اصلا به دنبال فوتبال زیبا نبود!